AVE CONCRETE MEDIA este o companie in plina ascensiune care se adreseaza pietei de media cu mai multe tipuri de servicii, de la consultanta si integrare de sisteme video pana la vanzari de echipamente si servicii de productie si transmisie in direct prin internet si satelit.

Proiectele noastre au fost in special proiecte de sport (am transmis cateva zeci meciuri de fotbal , motocilism, kaiac canoe, dans sportiv); separat de sport am avut cereri din domenii foarte variate – de la conferinte la evenimente corporate si chiar transmisii de piese de teatru in cinema; am transmis prin Internet , pe un site anume si direct in salile de cinema.

Pe termen mediu intentionam sa dezvoltam mai departe serviciul de productie si streaming atat prin cresterea numarului de resurse alocate cat si prin utilizarea de tehnologii noi care sa aduca produsul final la un standard de calitate cat mai ridicat. In paralel vom dezvolta o platforma de procesare de continut audio-video in cloud pentru acei clienti media care vor dori sa isi externalizeze operatiile de stocare, organizare si procesare a continutului audio-video.

AVE CONCRETE MEDIA pune accentul pe transmisiile live pe Internet, unde exista potential de dezvoltare semnificativ, data fiind cresterea exponentiala a consumului de continut video pe toate device-urile conectate la Internet.

Datorita cererii mari pe care o avem de la cei care nu au internet sau nu au acces la tehnologia moderna si care vor sa vada si la televizor evenimentele transmise de noi, am depus acest proiect de televiziune „Super TV” prin cablu.

Go top