Despre noi

Ave Concrete Media este o companie de televiziune si productie live, consultanta si integrare de sisteme broadcast infiintata in 2011 peste 20 de ani de experienta in domeniu media.
Ave Concrete Media are deja la activ peste 800 de transmisii live pe Internet care au fost produse in toata lumea pentru clienti locali si internationali.

Printre avantajele oferite de serviciul SuperTV se numara:
Folosirea unor echipamente de ultima generatie care eficientizeaza la maxim operarea mentinand in acelasi timp o calitate ridicata a produsului final.
Colaborarea cu oameni de inalta valoare atat pe parte tehnica (ingineri si tehnicieni) cat si pe parte artistica (cameramani si regizori de emisie). Marea majoritate a angajatilor si colaboratorilor nostri au o experienta solida in industria de televiziune ceea ce reprezinta un avantaj major in furnizarea unui serviciu de calitate.
O puternica expertiza tehnica si de productie care ne ajuta sa oferim solutii pentru orice gen de eveniment indiferent de complexitatea acestuia.
Scopul nostru este sa oferim servicii de calitate la cele mai inalte standarde pentru proiecte de productie si transmisie indiferent de complexitatea acestora.